Voor mensen die dagelijks onderweg zijn naar bedrijf of kantoor is het een herkenbaar duo: de lunch box en de drinkfles. Het lijkt soms alsof iedereen uitgebreid luncht in de bedrijfskantine of zelfs in café of restaurant, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Ook wanneer je wel tot de gelukkigen met een bedrijfskantine tegen schappelijke prijzen behoort, wil je altijd nog wel een tussendoortje of snack meenemen. Voor een drinkfles geldt hetzelfde: misschien heb je een geweldige koffieautomaat op je werk of kun je naar believen frisdank tappen, maar dan nog is een drinkfles met water of een ander lekker drankje onmisbaar. Voor onderweg in de auto of de trein, of gewoon op je werkplek.

Ook naar school een lunch box

Niet alleen voor de volwassenen die veilig en goed bewaard hun eten mee naar het werk willen nemen is een lunch box handig. Ook voor kinderen die naar school gaan is een lunch box onmisbaar. Er is voor iedereen wel een lunch box te vinden, van bentobox met verschillende vakjes tot speciale fruitdoos. Natuurlijk zijn ze er in vrolijke kleuren en designs. Je kunt je lunch koel of warm houden, voor elk doel is er een box of accessoire die jou helpt jouw maaltijd zo lekker mogelijk mee te nemen.

Koud en warm

Het assortiment lunchboxen is enorm en heel praktisch. Zo is er een lunch box waarin je een warme maaltijd mee kunt nemen. Je schuift de box de magnetron in en je hebt een heerlijke lunch. Maar je kan ook je etenswaren koel houden: je kunt speciale koelelementen kopen die je lunch heerlijk koel houden. Geweldig voor warme dagen. In bekers en potten kun je yoghurt of soep meenemen, gegarandeerd lekvrij.

Drinkflessen en bekers

Ook de drinkflessen en bekers zijn in allerlei soorten en kleuren verkrijgbaar. Natuurlijk is er de gewone drinkfles voor lekker fris water. De isoleerfles is er voor warme en koude dranken en houdt jouw favoriete drankje urenlang warm of koud. Isoleerflessen zijn ook geschikt voor koolzuurhoudende drankjes. Een speciale isoleerfles is de 100% lekvrije reisbeker die je warme drankje een half uur warm houdt, speciaal voor onderweg. Wanneer je hem gebruikt, in plaats van koffiebekertjes, bespaar je honderden bekertjes per jaar! Met een drinkfles in plaats van wegwerpflesjes bespaar je misschien nog wel meer afval. Daarnaast draagt een eigen drinkfles bij aan een gezonde levensstijl. De kans dat je genoeg water op een dag drinkt stijgt er aanzienlijk door. Ook voor kinderen kan een eigen drinkfles een stimulans zijn om genoeg te drinken op een dag.