Letselschade advocaat Amsterdam staat voor je klaar

Amsterdam is een fijne stad. Maar ook een hele drukke stad met al het verkeer. Een ongelukje gebeurt soms nog voor je er erg in hebt. En zeker wanneer je letsel oploopt bij een ongeluk, kan dat je duur komen te staan. Stel. Je struikelt tijdens het lopen over een kapotte stoeptegel en beschadigt je knie. Dan ben je mooi in de aap gelogeerd als je, bijvoorbeeld, stratenmaker bent. Je kunt dan niet werken en loopt, zeker als je ZZP-er bent, inkomsten mis. Letselschade advocaat Amsterdam weet de juiste wegen voor je te bewandelen en zorgt ervoor dat jij je kunt richten op je herstel.

Wanneer schakel je letselschade advocaat Amsterdam in?

Dat doe je als je letselschade hebt die niet te verhalen is op de veroorzaker. Of wanneer de verzekering van de veroorzaker niet wil uitkeren. Het kan dan gaan om een botsing met de fiets, een winkelwagentje dat over je voet rijdt, een arbeidsongeval en natuurlijk alle soorten andere ongevallen. Letselschade advocaat Amsterdam kan je al snel vertellen hoe sterk jouw zaak is. Deze advocaat werkt niet alleen, maar in een team van (medisch) specialisten. Zo zorgen zij er samen voor dat jij krijgt waar je recht op hebt.

Maar zijn dat geen "Amerikaanse praktijken"?

Het zal hier niet, zoals in Amerika, direct om miljoenen gaan. Het gaat er in Nederland om dat je gecompenseerd wordt voor het letsel dat je heb opgelopen door toedoen (al dan niet expres) van een ander. Je werk ligt stil, je moet revalideren, je hebt daarbij vervoershulp nodig en iemand moet op de kinderen passen en je huis schoonhouden. Meer is het eigenlijk niet. Het gaat er vooral om dat jij de rust krijgt om te revalideren en, als het niet anders kan, een nieuwe manier van leven te vinden. Zonder je daarbij ook nog eens zorgen te moeten maken over geld.

Is zo'n advocaat niet duur?

Nee. Wanneer je letsel door een ander is toegebracht heb je wettelijk recht op rechtsbijstand. Dit is altijd kosteloos! Letselschade advocaat Amsterdam werkt altijd voor het slachtoffer en nooit voor de verzekering. Je kunt er dus van op aan dat je de beste vertegenwoordiging krijgt die je je maar kunt wensen. En dan ook nog kosteloos. Controleer dat altijd goed. Bij "No-cure-no-pay" betaal je altijd nog een percentage over het uitgekeerde geld. Dat is bij Letselschade advocaat Amsterdam dus nooit aan de orde. Zelfs daar hoef je je geen zorgen over te maken. Jij hebt wel wat anders aan je hoofd! 

Geef een reactie