Ik had de smaak te pakken

Vorige maand ben ik verhuisd naar een nieuwe woning en alles was prima in orde. Er zit zowel een gloednieuwe keuken als badkamer in. Ook is de woning in een goede staat, maar er waren toch een aantal dingen die ik graag wilde veranderen. Zo wilde ik de muren nog graag in een andere kleur schilderen en wilde ik een nieuwe vloer aanleggen. Dat is niet van de ene op andere dag gedaan en dat kost nogal wat tijd. Maar doordat we vanwege de getroffen maatregelen meer thuis moeten blijven, besloot ik om de handen uit de mouwen te steken. Vorige week heb ik de muren in het wit en beige geschilderd. Ook heb ik mijn oude houten vloer eruit gehaald en heb ik er een nieuwe ondervloer in gelegd. Ik ben gelijk hard van start gegaan en je kunt wel zeggen dat ik de smaak te pakken had.

Eindelijk een nieuwe vloer

Het was een heerlijk gevoel om mijn oude houten vloer uit het huis te slopen. Eindelijk was ik daarvan af en kon ik een nieuwe vloer gaan leggen. Ik had al een tijdje geleden rondgekeken naar verschillende laminaatvloeren. En ik was al vrij zeker dat ik voor een licht grijze laminaatvloer wilde gaan. De vloer moest van hoogwaardige kwaliteit zijn, zodat hij nog jarenlang mee kan gaan. Ook moest hij niet te duur zijn en wel binnen mijn budget vallen. Gelukkig waren er genoeg vloeren waaruit ik kon kiezen. Nadat ik een aantal aanbieders had vergeleken heb ik gekozen voor de vloer die ik graag wilde hebben. Echter had ik nog nooit een vloer gelegd en ik wist niet zeker of ik nog wel genoeg tijd over had om ook zelf de vloer te leggen.

Extra hulp is altijd welkom

Ondanks ik wel een handige klussen ben, is wat hulp altijd welkom. Toen ik op zoek was naar een nieuwe laminaatvloer, kwam ik ook terecht op laminaat inclusief leggen. Dat was voor mij de perfecte uitkomst. Zeker omdat ik nog niet eerder een vloer had gelegd en dat ik nogal wat tijdgebrek had. Nadat ik al mijn meubels even had buiten gezet, konden de heren aan de slag met de nieuwe vloer. En binnen no time lag mijn nieuwe vloer erin. De extra hulp was echt ideaal en ik raad het anderen ook aan. Zeker als je zelf niet zo’n handige klusser bent.

Geef een reactie