Het bestellen van maaltijden aan huis is een mogelijkheid waar steeds meer mensen voor kiezen. Wat is er nu gemakkelijker dan een lekker vers gekookt diner voorgeschoteld te krijgen zonder dat je zelf hoeft te koken. Het is eigenlijk een restaurant aan huis! Met een goede en betrouwbare leverancier die inmiddels al meer dan 50 jaar ervaring heeft met het koken van maaltijden voor vele verschillende doelgroepen ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaande maaltijd. Dit wordt bereikt door een combinatie van verschillende traditionele kooktechnieken, het gebruik van moderne technologieën en het inzetten van topchefs. Om deze heerlijke maaltijden te kunnen bestellen is er een overzichtelijke website beschikbaar waar je jouw favoriete dagelijkse maaltijden kunt bestellen. Daarbij is het niet alleen mogelijk om te bestellen via de site, maar je kunt het ook heel eenvoudig per mail of telefonisch doorgeven zonder keuzemenu’s of wachttijden. Wanneer je hebt besteld wordt ervoor gezorgd dat er één keer in de week geleverd wordt. De maaltijden zijn vers ingevroren en hoef je dus alleen nog maar even op te warmen.

Traiteur aan huis

Het klinkt al heel chique en dat is het ook: een traiteur aan huis! Wanneer je graag lekker eet, maar je simpelweg geen tijd of zin hebt om lang in de keuken te staan voor je maaltijden, dan kun je er voor kiezen om een traiteur aan huis te laten komen. De gerechten die je dan thuis aangeboden krijgt zijn altijd gemaakt met veel liefde en zorg. Door gebruik te maken van kwalitatieve lokale ingrediënten en het vriesvers aanleveren ben je verzekerd van een topmaaltijd die je ook nog eens voor een langere periode kunt bewaren. In een handig overzicht kun je bekijken wat de mogelijkheden zijn. Van uitgebreide maaltijd tot overheerlijke soepen en desserts om van te watertanden. Je hebt een keuze uit meer dan 100 maaltijden en je kunt het eenvoudig bestellen. Of het nu voor een enkele avond of voor de hele week is; de mogelijkheden zijn eindeloos en zonder abonnementsverplichting.

Mogelijkheden voor dieet en allergieën

Geen persoon is hetzelfde, vindt hetzelfde lekker of kan alle producten eten. De ene heeft een allergie voor bijvoorbeeld gluten of lactose en de ander heeft een maaltijd nodig die is aangepast op zijn of haar dieet. Denk aan vet- of zoutarm. Gelukkig kun je met de keuze voor deze maaltijden aan huis precies aangeven wat je wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld wel die heerlijke stamppot eten, maar dan zoutarm: je geeft het aan met een simpele klik in het besteloverzicht of je geeft het telefonisch door bij je bestelling. Zo hoef je geen angst te hebben dat de maaltijd niet binnen je dieet past of dat er producten in zitten waar je allergisch voor bent.